Achmea health centre Vlissingen

Achmea health centre Vlissingen

Het voormalig gemeentelijk zwembad en de reeds bestaande sportschool zijn samen gevoegd tot een sport- spa en fysiotherapie centrum. De verschillende bouwdelen zijn ruimtelijk aan elkaar gekoppeld doormiddel van een dubbel hoge ontvangst ruimte met daarin een expressieve houten trap. Een aantrekkelijke open uitstraling is bereikt door een glazen gevel aan de fitness zaal. Het materiaal gebruik van de diverse ruimten is zorgvuldig afgestemd op de gebruikers en de sfeer van de activiteit.

 

Project: Achmea health centre

Opdrachtgever: Dhr. G Rodts

Locatie:  Vlissingen

Type: herbestemming

Ontwerp: 2005 – 2006

Status: gerealiseerd

Programma: 3 sportzalen, squash banen, spa met zwembad, fysiotherapieruimten, kantoor

Brutovloeroppervlak: 2700 m2